VLK Dienstverlening

Dienstverlening

 

Een schone werkomgeving is iets wat iedere werkgever haar
personeel wil bieden. Vaak lukt het alleen niet dit intern te
realiseren. Een oplossing is dan veelal een schoonmaakbedrijf inhuren dat ervoor zorgt dat een kantoor/bedrijfspand of instelling dagelijks of meerdere dagen per week tot in de puntjes verzorgd wordt schoongemaakt.

Wij zijn een no nonsens bedrijf, geen dure flyers, reclame of poespas maar met beide benen op de grond.

VLK Dienstverlening heeft een scherpe
prijs/kwaliteitsverhouding.

Algemene schoonmaak

De meest ingezette vorm van schoonmaak is de algemene
schoonmaak. In dit geval zorgt het reinigingsbedrijf ervoor dat de werkomgeving op structurele basis wordt schoongemaakt. De
werkzaamheden kunnen als volgt zijn:

  • Stofvrij maken van meubilair
  • Stofzuigen en/of dweilen
  • Afvalbakken legen en schoonmaken
  • Sanitair reinigen
  • Schoonmaken van bureaus en toebehoren

Specialistische reiniging

Wanneer een specialistisch schoonmaakbedrijf wordt ingeschakeld, dan betekent dat er andere factoren van belang zijn bij de reiniging van het kantoor/bedrijfspand of instelling. Veelal betreft het schoonmaakklussen waarbij de schoonmaker specifieke kennis en ervaring nodig heeft van hetgeen gereinigd dient te worden.

Onder specialistische reiniging valt onder meer:

Glasbewassing

Vooral bij grotere panden is glazen wassen een klus die niet tot de algemene schoonmaak kan worden gerekend. Door middel van ons Tuckerpole Systeem kunnen wij tot 17 meter hoog werken en door gebruik  van osmosewater een streeploos resultaat bieden.

Industriële reiniging

Onder industriële reiniging worden er schoonmaakwerkzaamheden verstaan die plaatsvinden onder industrie gerelateerde omstandigheden. Voorbeeld hiervan is hogedruk (water) reiniging.

Vloeronderhoud

Een vloer binnen een onderneming  wordt doorgaans meer belopen dan de vloer in uw huis. Veelal wordt dit niet goed schoon tijdens de algemene schoonmaak waardoor er dus specifiekere reinigingsmethoden nodig zijn. Daarnaast dienen de verschillende soorten vloeren periodiek voorzien te worden van een beschermlaag om onnodige slijtage te voorkomen en de levensduur te verlengen.

Overige diensten

Behalve schoonmaakwerkzaamheden is er in overleg veel mogelijk,  vaak betreft het een interne verhuizing van kantoormeubilair tot het ophangen van de sanitairlijn. Schroom niet om te vragen en indien mogelijk zullen wij alles in het werk stellen om aan uw wensen te voldoen.

Het bijvullen en onderhouden/ reinigen  van koffiemachines en pantry’s  behoort ook tot de mogelijkheden.

Daarnaast kunnen wij ook de leveranties van bijvoorbeeld toiletpapier, handdoekjes en overige verzorgen zodat u daar geen omkijken naar heeft.

Medewerkers

Onze medewerkers zijn ervaren schoonmakers die vloeiend ABN spreken en u graag te woord staan, wij proberen dan ook om op ieder project vaste medewerkers te plaatsen zodat u een vertrouwd gezicht aantreft.

Mocht dit door omstandigheden niet lukken dan wordt u van tevoren op de hoogte gebracht dat er een andere medewerker  de werkzaamheden komt verrichten.

 

vorigehomevolgende